listen live button  mytunerlogo3

Συνέντευξη Tesla (Brian Wheat) | ''Son of a Milkman: My Crazy Life With Tesla''

teslainterview1

 

Γεια σου Brian. Τι κάνεις;

Brian: Είμαι καλά, είσαι καλά;


Ναι ευχαριστώ, Έλενα, τηλεφωνώ από την Ελλάδα.

Brian: Ελλάδα? Πολύ μακριά.

 


Πώς πάνε τα πράγματα;

Brian: Δεν είναι πολύ καλά εδώ ξέρεις, είμαστε όλοι κλειδωμένοι εδώ στην Αμερική με τον COVID.

 


Είμαστε και εμείς σε Lockdown.

Brian: Ναι, ελπίζω σύντομα να μην είμαστε.

 

teslainterview2

 


Ας αρχίσουμε με το βιβλίο. Η έκδοση ενός βιβλίου σηματοδοτεί συνήθως το τέλος ενός κεφαλαίου. Σε αυτή την περίπτωση το κεφάλαιο αφορά τους Tesla γιατί αποφάσισες να το δημοσιεύσεις τώρα;

Brian: επειδή ένιωσα ότι στην ηλικία που είμαι τώρα αλλα και η μπάντα που είναι μια μπάντα εδώ και 35 χρόνια, ήταν η ώρα να βγάλω το βιβλίο.

 

 

 

Σε κάποιον που δεν ξέρει, τι θα μπορέσει να ανακαλύψει μέσα από αυτή την αυτοβιογραφία; Θα μας έλεγες λίγα πράγματα γι' αυτό, μια εισαγωγή;

Brian: Θα ανακαλύψεις το ταξίδι της ζωής μου ως μπασίστας και συνιδρυτής των Tesla. Θα ρίξεις μια ματιά μέσα στη ζωή μου και στη ζωή μου με τους Tesla.

 

 

Κάποιοι πιστεύουν ότι το τέλος του βιβλίου ήταν το αστείο με τον γαλατά. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της ζωής σου. Σου έχουν κάνει Bullying ποτέ στο σχολείο άλλα παιδιά που σε πειράζουν γι' αυτό;

Brian: Δεν με εκφόβισαν ποτέ στο σχολείο. Κάνανε πλάκα με αυτό μεν, ξέρετε αν είστε φτωχότεροι από άλλα παιδιά και τα ρουχα που φοράτε δεν είναι τόσο ωραία ρούχα, τα παιδιά μπορεί να γίνουν σκληρά, αλλά δεν πήγαν ποτέ τα πράγματα τόσο μακριά, δεν δέχτηκα ποτέ bullying όχι.

 

 


Στις 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση όπου υπογράψατε το βιβλίο. Πήγε το promotion και ποια ήταν η αντίδραση του κοινού;

Brian: Ημουν επίσης live στο internet, ναι, η προσέλευση ήταν πολύ καλή πήγε πολύ καλά.

 

 


Η αντίδραση του κόσμου(για το βιβλίο);

Brian: Κατά γενική ομολογία όλων όσων διαβάζουν το βιβλίο είναι ότι τους αρέσει, απολαμβάνουν το βιβλίο, τους αρέσει η ειλικρίνεια που δείχνω στο βιβλίο.

 Brian πώς αντιμετώπιζες την κατάσταση ότι ήσουν ένα παιδί που δεν γνώρισε τον πατέρα του; σε ενόχλησε αυτό το γεγονός;

Brian: Όχι πραγματικά, εννοώ, απλά το αποδέχτηκα ως φυσιολογικό για μένα, ήταν φυσιολογικό να μην ξέρω τον πατέρα μου, οπότε δεν θα έλεγα ότι με επηρέασε πραγματικά αν και ξέρετε ότι ο ψυχίατρός μου θα μπορούσε να πει διαφορετικά, δεν ένιωσα ότι με επηρέασε, αλλά ξέρετε ότι πως ακούγεται αυτό για κάποιον όπως έναν ψυχίατρο που με αναλύει για να μου πει ξέρετε, αλλά για μένα, είχα και μια υπέροχη μαμά και το γεγονός ότι δεν ήξερα ποιος ήταν ο μπαμπάς μου πραγματικά δεν με ενοχλούσε.

 


Πιστεύεις ότι η μητέρα σου ήταν αυστηρή μαζί σου;

Brian: Όχι πραγματικά, εννοώ, δεν της έδωσα πολλά δικαιώματα, οπότε δεν ήταν αυστηρή μαζί μου, ήμουν πολύ καλό παιδί δεν έδωσα στη μαμά μου πολλά δικαιώματα αν καταλαβαίνετε τι λέω.

 

 


Κράτησες επαφή με τα αδέλφια σου;

Brian: Ναι, βλέπω μερικά αδέρφια μου και την αδερφή μου όλη την ώρα. Υπάρχουν βέβαια κάποια από τα αδέλφια μου που δεν μιλάω πραγματικά δεν τα βλέπω, αλλά τα μισά από αυτά τα βλέπω ναι.

 

 Brian συγκρίνεις με τον εαυτό σου με τον Ντόναλντ Τραμπ;

Brian: Ναι, δεν σου αρέσει αυτό, ε;

 


Είναι λίγο...περίεργο.

Brian: Νομίζω ότι κατέληξε καλά, αυτό που εννοώ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ λέει αυτό που σκέφτεται, και είναι ένας politically correct άνθρωπος ναι, δεν λέει αυτό που οι άνθρωποι νομίζουν ότι πρέπει να πει, λέει αυτό που αισθάνεται και αυτό εννοώ για να ξέρετε, είμαι σαν ένας donald Trump τύπος λέω ό, τι αισθάνομαι και ξέρετε μερικές φορές προσβάλλει τους ανθρώπους.

 

 


Ας μιλήσουμε για την πρώτη σου επαφή με τη μουσική και τον Πωλ ΜακΚάρτνεϊ. Πως ήταν σαν μέντοράς σας και σαν πρότυπο για να δημιουργήσετε τη δική σας μπάντα τελικά;

Brian: Ναι, ο Πωλ Μακ Κάρτνεϊ ήταν η έμπνευσή μου. Πιστεύω ότι την όγδοη ημέρα ο Θεός δημιούργησε τον Πωλ Μακ Κάρτνεϊ, αυτό είναι η σημασία του Πωλ Μακ Κάρτνεϊ για μένα, αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να γίνω μουσικός και να παίξω σε μια μπάντα ήταν, λόγω του Πωλ Μακ Κάρτνεϊ.

 

 

 

Brian, θυμάσαι καμιά αστεία ιστορία με τον David Lee Roth που θα ήθελες να μοιραστείς;

Brian: Όχι πραγματικά, ποτέ δεν του μίλησα πραγματικά εκτός από την τελευταία νύχτα της περιοδείας. Ήμασταν σε περιοδεία μαζί του και ποτέ δεν μίλησα μαζί του, και την τελευταία νύχτα της περιοδείας ήρθε και μας πήρε όλους σε στο δωμάτιο του και είπε ότι ήθελε να διαχειριστεί το συγκρότημα και ήμασταν κάπως: ευχαριστώ, αλλά έχουμε μεγάλους Managers και ξέρετε ευχαριστούμε για την προσφορά, αλλά όχι ευχαριστούμε. Είναι η μόνη φορά που είχα επαφή με τον David Lee Roth.

 

 


Κατά τη διάρκεια του lockdown έχετε δουλέψει πάνω σε νέα τραγούδια;

Brian: Όχι πραγματικά. Δουλεύω πάνω σε νέες άλλες μπάντες. Έχω μια εταιρεία που αναπτύσσει νέες μπάντες που ονομάζεται J Street Entertainment εταιρεία που έχω αναπτύξει τις νέες μπάντες, αλλά δεν έχω εργαστεί σε τραγούδια για τους Tesla ή τους Soul Motor.

 

 


Μπράιαν, πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Brian: Αλήθεια, είμαι ακόμα ζωντανός! Μου αρέσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου ακόμα ζωντανό σε 10 χρόνια από τώρα θα ήμουν 68 χρονών, οπότε ελπίζω να είμαι ακόμα ζωντανός σε 10 χρόνια, ελπίζω ο πλανήτης να είναι ακόμα εδώ σε 10 χρόνια, ελπίζω να είμαστε εντάξει σε 10 χρόνια είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς 10 χρόνια από τώρα. αυτή τη στιγμή

 

teslainterview3

 


Τι ελπίζεις για το 2021;

Brian: Ναι, ελπίζω να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε και να παίξουμε συναυλίες με τους Tesla και να συνεχίσουμε κανονικά τις εργασίες μας, μια κανονική ζωή και να ξεπεράσουμε αυτόν τον COVID.

 Πιστεύεις ότι τα πράγματα θα γυρίσουν όπως πριν;

Brian: Δεν ξέρω, αυτό εξαρτάται, εννοώ ότι είχαμε τέτοια στο παρελθόν. Η Ισπανική Γρίπη ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό, τι ήταν ποτέ ο COVID. και οι άνθρωποι επέστρεψαν στο φυσιολογικό μετά από αυτό το 1918.

 

 

 


Μετανιώνεις για κάτι στην ζωή σου;

Brian: Όχι πραγματικά όχι νομίζω ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και όπως τα βλέπουμε να εξελίσσονται είμαστε σε ένα μονοπάτι που έχει ήδη επιλεγεί για εμάς, έτσι, όχι δεν έχω πολλές τύψεις.

 

 


Τι συμβουλή θα δώσεις στον νεότερο εαυτό σου;

Brian: Θα έλεγα να ήμουν πιο υπομονετικός και να εξοικονομούσα περισσότερα χρήματα.

 

 

 


Νομίζω ότι όλοι μας όταν είμασταν νεότεροι, δεν εξοικονομούσαμε καθόλου χρήματα.


Brian: Ναι, όταν είσαι νέος απλά ξοδεύεις χρήματα σαν τρελός επειδή νομίζεις ότι δεν τελειώνουν ποτέ και όταν γερνάς συνειδητοποιείς ότι πρέπει να σώσεις, γιατί όταν γερνάς συμβαίνουν πράγματα όπως ο COVID παράδειγμα.

 

 


Ποιοι ήταν οι λόγοι που διαλύσατε την μπάντα και γιατί αποφασίσατε να την επαναδραστηριοποιήσετε;

Brian: όταν διαλύσαμε το 1995, Νομίζω ότι ήμασταν ακριβώς στα όρια μας πια και είμασταν κουρασμένοι από όλα αυτά τα χρόνια περιοδείας χωρίς διάλειμμα και προφανώς, μερικοί από εμάς καταναλώναμε λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε ναρκωτικά και αλκοόλ και έτσι διαλύσαμε και στη συνέχεια το 2000 μας ρώτησαν αν θα παίξουμε μια νύχτα για τον φίλο μας που είχε ένα ραδιοφωνικό σταθμό και στη συναυλία του συμφωνήσαμε να παίξουμε, και περάσαμε τόσο όμορφα εκείνο το βράδυ που αποφασίσαμε να τα ξαναβρούμε, και είμαστε μαζί για τώρα.

 

 

 


Τέλεια σας ευχαριστώ πολύ.

Brian: Εγώ ευχαριστώ, γειά σας.

 

 

 

 

 

 

Chris Mouskos, Elena Manta, Tasos Zervoudakis, Γιώργος Βαλιμίτης

Black Velvet Radio

Pin It

keysmash1

 

FACEBOOK LOGO   INSTAGRAM LOGO 2 YOUTUBE LOGO
 googleplay2  mixcloud111

 

 

ENED LIVE24 LOGO 300x150

liveradio logo high resolution

online radio box3

liveonlineradiologo

radiogarden1