listen live button  mytunerlogo3

Συνέντευξη Kaz Hawkins | Η φωνή της ψυχής μας

kazhawkins

Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δίνετε συνέντευξη.

Σας ευχαριστώ, είναι πολύ όμορφο που ψάξατε να με βρείτε.

 

Η αλήθεια είναι ότι το internet και το Υοu Tube ειδικά, τελικά πέτυχε τον σκοπό του γιατί χωρίς αυτό το κανάλι δεν θα σας είχαμε βρεί.

Ναι, έχω μείνει έκπληκτη που βλεπω τόσους πολλούς νέους συνδρομητές τελευταία στο You Tube.Είναι θαυμάσιο να έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ακούν την μουσική σου και χαίρομαι που οι fans μου χαίρονται με τις δημιουργίες μου.

 

Ποιος ήταν ο πρώτος που κατάλαβε ότι έχετε αυτή την απίστευτη φωνή;

Πάντα τραγουδούσα από παιδί, η μουσική ήταν αυτή που με κρατούσε δυνατή σε σκοτεινές περιόδους και δεν νομίζω ότι κάποιος στην πραγματικότητα με ανακάλυψε.
Όντως τραγούδησα σε κάποια talent shows όταν ήμουνα παιδί , αλλά μια τραυματική εμπειρία στην παιδική μου ηλικία, δηλαδή ότι υπέφερα σε χέρια άλλων, με έκανε να σταματήσω για αρκετά χρόνια. Μπήκα σε μπάντες για γάμους και έγραφα τα τραγούδια μου στα κρυφά για πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα αποκάλυψα τα τραγούδια μου σε όλους το 2012 και από τότε τα πάντα γυρίζουν σαν τρενάκι του λούνα πάρκ.


 kazhawkins2

 

Όλες οι κριτικές σας συγκρίνουν με την Etta James,Aretha Franklin και την Koko Taylor. Ποιός είναι ο δικός σας μουσικός ήρωας; Και με ποιόν θα θέλατε να μοιραστείτε την σκηνή μαζί του;

Είναι μεγάλη τιμή να με συγκρίνουν με τα είδωλά μου και όλοι αυτοί άνθρωποι είναι η επιρροή που με έμαθε πώς να ακούω μουσική. Νομίζω ότι η Aretha Franklin θα ήταν η επιλογή μου μιας και θα ήταν εκείνη που θα μου έδινε σπουδαία μαθήματα για τις φωνητικές ικανότητες.
Ντουέτο θα ήθελα με τον White Buffalo και θα ήταν καταπληκτικά. Μου αρέσει πολύ η φωνή του και θα ήταν πολύ όμορφος ο συνδυασμός με την δικιά μου.

 

Στο βιογραφικό σας γράφει ότι είστε soul τραγουδίστρια. Εμείς διαφωνούμε απόλυτα με αυτό. Νιώθουμε ότι μπορείτε να τραγουδήσετε σχεδόν τα πάντα με αυτή την υπέροχη φωνή. Είναι αυτή η μουσική που προτιμάτε;

Δεν είμαι άνθρωπος που βάζει ταμπέλες αλλά δυστυχώς η μουσική βιομηχανία απαιτεί να είσαι σε ένα μουσικό είδος. Για μένα οτιδήποτε μπορεί να βγεί από την καρδιά και την ψυχή και μπορώ να το τραγουδήσω, θα το τραγουδήσω με την καρδιά μου μόνο.

 

Έχετε έρθει ποτέ στην Ελλάδα; Ακόμα και για τουρισμό;

Δεν έχω επισκεφτεί την Ελλάδα αλλά έχω πάει για διακοπές στην Κέρκυρα και την Ρόδο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Στην Ιρλανδία είναι βροχερός ο καιρός το πιο μεγάλο διάστημα, οπότε το να έχει καταπληκτικό καιρό όπως έχετε εσείς είναι καλό και σε βοηθάει για να δημιουργήσεις.


Θα θέλαμε πάρα πολύ να έρθετε για ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα.Έχετε κάποια πλάνα για να έρθετε στην Ελλάδα ή για οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση εκτός Βρετανίας;

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πλάνα για την Ελλάδα αλλά οποιαδήποτε πρόταση μου κάνετε θα βάλω την ομάδα μου να την επεξεργαστεί. Έως τώρα δεν είχα πολλούς φίλους από την Ελλάδα αλλά το You Tube τα άλλαξε όλα οπότε ελπίζω να έρθω και να βγω στην σκηνή για όλους εσάς. Έχω περιοδεία αυτό τον χρόνο στην Γαλλία,Σλοβενία,Ιταλία όπως και στην Βρετανία.

 kazhawkins3

Αν θέλετε θα μπορούσατε να μας πείτε λίγα λόγια για τον οργανισμό Aware NI (https://www.aware-ni.org/) και την προσωπική σας εμπειρία σε σχέση με την ψυχική υγεία. Η θέλησή σας να ζήσετε στην πραγματικότητα. Η κατάθλιψη στην Ελλάδα είναι η τρίτη πιο δυνατή αρρώστια.

Και βέβαια θέλω και σε ευχαριστώ που με ρωτάς. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που ακούω ότι έχετε τα ίδια προβλήματα που έχουμε και εμείς εδώ με την κατάθλιψη.
Η Aware NI είναι η επιλεγμένη από εμένα φιλανθρωπία και έγινα πρέσβυρα γιατί έτσι μπορώ να ολοκληρώνω περισσότερες αποστολές μέσω της μουσικής μου και να βοηθάω περισσότερο στον τομέα της επαγρύπνησης.
Ήταν μεγάλο ρίσκο να είμαι τόσο ευθύς με την προσωπική μου περιπέτεια, αλλά η φιλανθρωπία για τον Aware NI πασχίζει καθημερινά με τα αυξανόμενα ποσοστά κατάθλιψης. Αντί να νευριάσω για τις ζωές που χάνονται, ήθελα να μπω μπροστά με κάτι που ίσως βοηθούσε κάποιον πραγματικά.
Υπήρχαν πολλοί fans στα show μου που ήταν έτοιμοι να αυτοκτονήσουν και μετά άκουσαν την ιστορία μου μέσα από τα τραγούδια μου. Βρήκαν ελπίδα και αυτό είναι που θέλω από τα τραγούδια μου.
Μετά άφησα την μπάντα μου και έφτιαξα ένα ντουέτο (με τον Sam Yorke) για να λέω την ιστορία της ζωής μου μέσω των τραγουδιών μου.
Οπότε μπορώ να περιοδεύω πιο εύκολα και να πλησιάζω όσο πιο πολύ κόσμο μπορώ.
Αν είμαι στην Ιρλανδία τους κατευθύνω στον Aware NI αλλά αν είμαι σε διαφορετική χώρα τότε πρέπει να βρω ποιός είναι ο τοπικός φορέας για την κατάθλιψη στην χώρα που βρίσκομαι.


Σας ευχαριστώ όλους στην Ελλάδα για την αγάπη σας και πραγματικά ελπίζω να σας δώ όλους από κοντά σύντομα.

Μπορείτε να βρείτε την Kaz Hawkins:

http://kazhawkins.com/ 

https://www.facebook.com/kazhawkinssongs 

https://twitter.com/kazhawkins 

https://soundcloud.com/kaz-hawkins-1 

https://www.youtube.com/user/kazhawkinsmusic 

https://www.instagram.com/kazhawkinsmusic/ 

 

Black Velvet Radio

Pin It

noizyb2k20

 

copycat

 

FACEBOOK LOGO   INSTAGRAM LOGO 2 YOUTUBE LOGO
 googleplay2  mixcloud111

 

 

ENED LIVE24 LOGO 300x150

liveradio logo high resolution

online radio box3

liveonlineradiologo

radiogarden1