listen live button  mytunerlogo3

Συνέντευξη Blue October | Η ιστορία, το νέο album, ο νέος ήχος .

blueoctober1

Οι Blue October είναι ένα Αμερικάνικο alternative rock σχήμα από το Houston, Texas.

Η μπάντα συστάθηκε το 1995 και αποτελείται από τους Justin Furstenfeld (lead vocals, guitar), Jeremy Furstenfeld (drums, percussion), Ryan Delahoussaye (violin/viola, mandolin, piano, backing vocals), Matthew Ostrander (lead guitar) και τον Matt Noveskey (bass guitar, backing vocals). Η μπάντα έχει ηδη δέκα top 40 singles από τα εφτά studio albums και έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί από τα πλατινένια singles "Hate Me" και "Into the Ocean" από το πλατινένιο τους αλμπουμ Foiled το 2006.
Ο Justin Steward Furstenfeld (γεννημένος τον Δεκέμβριο του , 1975, στο Houston, Texas) είναι παραγωγός δίσκων, καλλιτέχνης, συγγραφέας και ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός της μπάντας.
Ο Justin μας τράβηξε την προσοχή κύριως από το single "Hate me" και μας έκανε να ψάξουμε πιο βαθιά στην ζωή του και ανακάλυψαμε ότι θα ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα δύναμης,φωτεινότητας και θάρρους. Οι σκοτεινές μέρες πέρασαν και νομίζουμε ότι ο πραγματικός Justin είναι εδώ. Ο ήχος του πρώτου single "I hope you're happy" ήταν για έμας μια μεγάλη έκπληξη. Ο ήχος (με περισσότερο 'Peter Gabriel" ηχόχρωμα,του Justin προσωπικό μουσικό είδωλο,), η φωτεινότητα, ο ρύθμος.όλα εμοιάζαν και έδειχναν διαφορετικά, -γεμάτο φως ίσως πείτε- αλλά αληθινό και ειλικρινά ξεσηκωτικό.
Ελπίζουν ότι κάποια στιγμή (ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει) το καλοκαίρι του 2018 θα βγάλουν τον νέο τους δίσκο με το ίδιο όνομα όπως και το "I Hope You’re Happy" Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι στα μέσα ή στο τέλος του καλοκαιριού, θα είναι σε κυκλοφορία.
Το OPEN BOOK WINTER ALBUM είναι το δεύτερο solo acoustic άλμπουμ από τον Justin Furstenfeld. Το αλμπουμ έχει ηχογραφηθεί ζωντανά κατά την διάρκεια της τουρνέ του Justin ως one-man show "Open Book" tour από τον Ιανουάριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 και βγήκε τον Νοέμβριο του 2017.
Τα τραγούδια του album είναι μια μίξη παλιών τραγουδιών που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ (Define the Trail, Gun Metal Blue, Morning Everything), κάποια τραγούδια που έχουν δημοσιευτεί με κάποιον άλλο τρόπο από τους Blue October (Graceful Dancing, Sorry Hearts), και τραγούδια που έχουν έπισημα βγεί από όλες τις κυκλοφορίες των Blue October albums και ένα ανέκδοτο τραγούδι (Pink).

Ευγενικά δέχθηκε να μας απαντήσει σε ένα «πακέτο» των πέντε ερωτήσεων. 

 

blueoctober2

 

Καλλιτέχνης, πατέρας και είδωλο. Πόσο δύσκολο και επίπονο είναι να κράτας τις ισσοροπίες σου στην πραγματική ζωή;

Πρέπει να είμαι συγκεντρώμενος κάθε φορά σε αυτό που έχω μπροστά μου. Πραγματικά απολαμβάνω τον ρόλο του πατέρα, είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ .Το να είμαι καλλιτέχνης είναι ευλογία, κάθε μέρα νίωθω ευγνώμων που κατάφερα να ζώ από την τέχνη. Έχω τα καλύτερα και από τους δυο κόσμους.Για το αν είμαι είδωλο,σε καμμιά περίπτωση δεν είμαι κάτι τέτοιο. (Γέλιο)

 

 

Ακουστική μουσική ή ηλεκτρική, καθαρή λογική ή φωτεινά συναισθήματα, μυαλό ή καρδιά , ήλιος ή φεγγάρι .

Ηλεκτρική, φωτεινά συναισθήματα , καρδιά , φεγγάρι .

 

Ζωγραφική, συγγραφή, tattoo,μουσική, στίχοι. Τι έχεις μέσα σου που σου δίνει τέτοια δύναμη δημιουργίας ;
Ή κάτι άλλο σου δίνει αυτή την δύναμη να δημιουργείς σε πολλαπλούς κόσμους ;

H δημιουργία απλά έρχεται σε εμένα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αν υπάρχει ένας τρόπος να εκφράσω τον εαυτό μου και μπορώ, θα το κάνω!

 

 

Justin Furstenfeld : <<H έμπνευση είναι παντού αλλά συνηθώς έρχεται από τις στιγμές της πραγματικής ζωής.>>

 

 

Πες μας περισσότερα για τον νέο δίσκο σου με τους Blue October.

Απλός, μελωδικός, ο καλύτερος δίσκος που έχω κάνει γιατί δεν αφορά εμένα. Αφορά κάποιους άλλους... τους φίλους μου, κάποιους τελείως άγνωστους και κάποιους αγαπημένους μου. Ήθελα να γράψω και να ακούσω όπως τα άκουσα,όπως μου μεταφέρθηκαν. Το καλύτερο άλμπουμ μας ως τώρα.

 

blueoctober3

 

Ακουστικό rock, μοντέρνο rock αλλά ό,τι «ταμπέλα» και να βάλεις, είναι απλά rock n roll. Τακτικές έμπνευσης ή στιγμές πραγματικής ζωής;


H έμπνευση είναι παντού αλλά συνηθώς έρχεται από τις στιγμές της πραγματικής ζωής.

 

Ελπίζουμε να έρθετε κάποια στιγμή στην Ελλάδα (ελπίζουμε σύντομα) και να κάνουμε αυτή την συνέντευξη από κοντά. Είσαι ένας φάρος δύναμης και κουράγιου για όλους όσους είχαν ή έχουν «σκοτεινές μέρες» στην ζωή τους αλλα επίσης ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς η κατάθλιψη γίνεται δημιουργία , μουσική και συναισθήματα.

 blueoctober4

 

Black Velvet Radio

Pin It

noizyb2k20

 

copycat

 

FACEBOOK LOGO   INSTAGRAM LOGO 2 YOUTUBE LOGO
 googleplay2  mixcloud111

 

 

ENED LIVE24 LOGO 300x150

liveradio logo high resolution

online radio box3

liveonlineradiologo

radiogarden1