Την Τεταρτη 13/3 18:00-20:00, ο Theo Nt στο studio του Black Velvet Radio και στην εκπομπή της Μαρίας Γαλάτη για μια συνεντευξη εφ' ολης της υλης!
Ο Theo Nt είναι μια από τις φωνές που ξεχωρίζουν για την δυναμική και την πολύ χαρακτηριστική χροιά της.
Διατηρώντας πάντα την ψυχή του καθαρή ξεκινά τα δισκογραφικά του μονοπάτια με τον ομώνυμο ψυχεδελικό δίσκο/project ‘Dead Poets Society’ (2012) ενώ στη συνέχεια παίρνει πολύ καλές κριτικές για το δίσκο με το trip hop/alt rock project 'Hold And Release' (2017).
Ως σόλο artist έχει κυκλοφορήσει διάφορα βιωματικά τραγούδια όπως το 'Lost A Friend','Embroidery’ και το 'Strange Little Girl' τα οποία θα αποτελέσουν μέρος του νέου προσωπικού του alt rock άλμπουμ με επιρροές από την γλυκόπικρη ποίηση και το εναλλασσόμενο γίγνεσθαι.
FB page: https://www.facebook.com/theontmusic/
My website: https://www.theont.com/
Insta: https://www.instagram.com/_theont/
Twitter: https://twitter.com/Theo_Nt
Black Velvet Radio